PRISNI 7 SEKONDA

Ingenium

Ndërsa jeta e Felicitas është kthyer përmbys, ajo nuk e di nëse makthet e saj po dominojnë apo diçka tjetër më e madhe po përpiqet ta kontrolloj atë- dhe mënyra e vetme për të zbuluar të vërtetën është shoqja e saj më e mirë Natasha e cila është e mbyllur në çmendinë.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *