Inherit the Viper (2019)

Dy vëllezër dhe një motër trafikojnë drogë në zonën ku jetojnë. Ata do të përpiqen të mos kapen ndërkohë që janë në luftë për territor.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *