Inside (2007)

Natën e Krishtlindjes, një vejushë në tremujorin e tretë të shtatzanisë përndiqet dhe torturohet nga një e huaj e fiksuar me fëmijën e saj të palindur.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *