Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 2

Billi kërkon zgjidhje për zhdukjen e përhershme të poliomielitit, sëmundje që prek shumë vendet e varfra me epiqendër në Nigeri. Në fillim shpërndarja e vaksinës shkon mirë por trazirat dhe problemet në vend i shkaktojnë vështirësi Billit.

Zhanri: Dokumentar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 52 min

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *