Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates 3

Billi shqetësohet për ngrohjen globale dhe ndotjen e ajrit dhe mundohet të gjejë një zgjidhje. Mundësia më e mirë është energjia bërthamore dhe Billi me ekipin e tij mundohen të krijojnë reaktorin bërthamor më të fuqishëm, të sigurt dhe pa asnjë ndotje, por kur politika hyn në mes gjërat nuk shkojnë sipas pritshmërive.

Zhanri: Dokumentar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 52 min

Realizimi:

IMDb: 8.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *