Intrusion (2021)

Kur një burrë me gruan e tij shpërngulen në një qytet të vogël, një lëvizje e papritur në shtëpi e lë gruan të traumatizuar dhe me dyshime se ata përreth saj mund të mos jenë ata që duken.

Koha: 92 min