PRISNI 7 SEKONDA

Ip Man

Një gjysmë-biografie e Ip Man, për artet marciale mjeshtri i parë dhe mësuesi i arteve ushtarake në Wing Chun.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *