Ip Man 4: The Finale (2019)

Mjeshtri i Kung Fu-se Ip Man udheton ne Amerike per te gjetur nje shkolle per te birin dhe zbulon qe nxenesi i tij Bruce Lee ka merzitur nje komunitet kinezesh se ka hapur nje shkolle artesh marciale ku mund te mesojne te gjithe Kung Fu, edhe ata qe nuk jane kinez.

Koha: 107 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *