PRISNI 7 SEKONDA

Ironclad

Në Anglinë e shekullit të trembëdhjetë, një Kalorës Templari dhe disa nga burrat e Baronit, luftojnë për të mbrojtur Kalanë e Rochester kundër mbretit tiranik Xhonit.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *