Isi & Ossi (2020)

Për të realizuar ëndrrat e tyre të kuzhinës dhe boksit, vajza e një bilioneri krijon një aleancë përfituese nga të dy krahët me djalin e një nëne beqare në vështirësi.

Koha: 113 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *