It Chapter Two (2019)

Njëzet e shtatë vite pas takimit të tyre të parë me të tmerrshmin Pennywise, pjesëtarët e Klubit të Dështakëve, tashmë të rritur dhe të shpërngulur do të rikthehen nga një telefonatë shkatërruese.

Koha: 169 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *