Jack the Giant Slayer (2013)

Lufta e lashtë mes njerëzve dhe një racë gjigantësh rindizet kur një fermer nga fshati me emrin Xhek, mundohet të shpëtojë një princeshë dhe pa dashje hap portën e dy botëve me farën e “Fasuleve Magjike”….

Koha: 114 min