PRISNI 7 SEKONDA

Jailbreak

Ai që nisi si një mision i thjeshtë shoqërimi, kthehet shumë shpejt në kaos pasi të burgosurit e burgut Koh Kla marrin drejtimin e tij. Një njësi speciale bllokohet në burg dhe duhet të luftojnë për të mbijetuar dhe për të mbrojtur një dëshmitar të rëndësishëm.

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *