Jakob’s Wife (2021)

Ana, e martuar me një pastor të një qyteti të vogël, ndjen se jeta e saj është tkurrur gjatë 30 viteve të fundit. Takimi me “Mjeshtrin” i sjell asaj një ndjenjë të re fuqie dhe dëshirën për të jetuar më gjerë dhe më guximshëm.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *