PRISNI 7 SEKONDA

Jarhead 2: Field of Fire

I frikësuar nga betejat dhe i zhgënjyer nga lufta, oficeri Kris Merimete vihet në krye të një njësie, misioni tjetër i së cilës është të ri-furnizojë një kamp ushtarak të largët në një zonë të kontrolluar nga talebanët.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *