Jay and Silent Bob Reboot (2019)

Xhej dhe Bobi i Heshtur kthehen në Hollivud per të ndaluar realizimin e filmit “Blantmen dhe Kronik”.

Koha: 105 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *