Jay and Silent Bob Strike Back (2001)

Libri me animime ‘Bluntman and Chronic’ vihet në jetë nga Xhei dhe Bob Memeci në personazhet kryesorë. Por kur ata nuk nxjerrin fitim nga kjo përshtatje, vendosin të prishin fare filmin.

Koha: 104 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *