Jessabelle (2014)

Pas kthimit në shtëpinë e saj të fëmijërisë në Luiziana për shërim nga një aksident i tmerrshëm me makinë, Izabela përballet me një shpirt të përvuajtur për një kohë të gjatë, i cili kishte qenë duke e pritur dhe nuk ka ndermend ta lejojë të largohet.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *