Jim Button and Luke the Engine Driver (2018)

Një djalë jetim në kërkim të origjinës së tij. Një princeshë e re mbahet e burgosur në Qytetin e Dragonjëve vdekjeprurës. Xhimi dhe shoku i tij Luka, vihen në kërkim të tokave misterioze gjatë një udhëtimi që ndodh një herë në jetë.

Koha: 110 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *