Johnny English (2003)

Pas një sulmi të papritur në MI5, Xhoni English, spiuni më i bindur dhe jo i sinqertë i Britanisë, bëhet spiun i vetëm i Britanisë.

Koha: 87 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *