Joy (2015)

Filmi tregon për historinë e një familjeje përmes katër brezave dhe gruas që ngrihet për t’u bërë themeluese e një dinastie të fuqishme biznesi familjar.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *