Judy (2019)

Këngëtarja Xhudi Gerland e zhytur tashmë në borxhe do të shkojë në Londër për të dhënë koncerte dhe për të siguruar para për fëmijët e saj.

Koha: 118 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *