Junooniyat (2016)

Kapiten Jahan Bakshi do të njihet me Suhanin dhe së bashku do fillojnë një romancë dhe duan që të martohen, por pengesat e mëdha do të mundohen që të ndalojnë vullnetin e tyre.

Koha: 155 min