Jupiter’s Moon (2017)

Ariani, një refugjat sirian që përpiqet të shkojë në Hungari nga Serbia bashkë me të atin, kapet nga policia kufitare dhe e gjen veten në një rrjet cinizmi dhe korrupsioni. Mirëpo, aftësitë e tij të mbinatyrshme bëjnë që dikush t’i vijë në ndihmë.

Koha: 129 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *