PRISNI 7 SEKONDA

Jurassic World

Një park i ri ndërtohet në vendin origjinal të parkut të Xhurasikut. Gjithçka shkon në rregull deri kur atraksioni më i ri i parkut, një makineri gjigande e modifikuar gjenetikisht, ia mbath kontrollit dhe fillon të bëjë vrasje.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *