Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Kanë kaluar tre vjet që kur resorti luksoz “Bota Xhurasik” u shkatërrua nga dinozaurët e dalë jashtë kontrollit. Ishulli tani është i braktisur nga njerëzit, ndërsa dinozaurët e mbetur, mbijetojnë në xhungël. Kur vullkani i fjetur i ishullit nis të zgjohet, Ouen dhe Kleir ndërrmarin një ekspeditë për të shpëtuar kafshët nga një katastrofë që mund t’i zhdukë sërish.

Koha: 128 min