Just Mercy (2019)

Shumë vite pas ngjarjeve të romanit të famshëm “Si të vrasësh një zog përqeshës”, një tjetër avokat i ri lufton për lirinë e një burri të pafajshëm dhe nuk dihet nëse historia do përsëritet, apo bota ka ndryshuar.

Koha: 137 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *