Justice League: The Flashpoint Paradox

Flashi e gjen veten në një interval kohor të shkëputur nga lufta dhe bashkohet me versionet alternative të heronjve të tjerë për t’u kthyer në shtëpi dhe për të rivendosur afatin kohor.

Zhanri: AksionAnimuarAventurëFantaziSci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 75 min

Realizimi:

IMDb: 8.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *