PRISNI 7 SEKONDA

Justice League vs. Teen Titans

Robin dërgohet të punojë me Titanët adoleshentë, pasi sjellja e tij shpërthyese prish një mision të ligës së drejtësisë. Titanët më pas, duhet të përballen me Trigon pasi ai zotëron Ligën dhe kërcënon se do pushtojë botën.

Koha: 78 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *