PRISNI 7 SEKONDA

Justice League vs. the Fatal Five

Një udhëtim në kohë bën që anëtarë të Legjionit të Superheronjve të kthehen mbrapa në kohë dhe të bashkëpunojnë me Ligën e Drejtësisë për të mposhtur një skuadër që dëshiron shkatërrimin e Tokës. Kjo shndërrohet në një betejë epike që ndryshon jetën e shumë anëtarëve.

Koha: 77 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *