Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001)

Një histori dashurie… Një film që nuk duhet humbur. Yashvardhan Raichand jeton një mënyrë jetese shumë të pasur, së bashku me gruan e tij, Nandini, dhe dy djem, dhe Rahul Rohan. Ndërsa Rahul është miratuar, Yashvardhan dhe Nandini trajtojnë atë si të tyren. Kur bijtë e tyre të pjekur, ata fillojnë të shikoni për nuset përshtatshme për Rahul, dhe të vendosin për të marrë atë martuar me një grua e re me emrin Naina

Koha: 210 min