Kenny

Një portret i hapur dhe i përafërt i lojtarit Keni Daglish – lojtari, burri, e vërteta.

Zhanri: Dokumentar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 86 min

Realizimi:

IMDb: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *