PRISNI 7 SEKONDA

Kill Zone 2

Kur polici Kit (Wu Jing) nga Hong Kongu zbulohet se ishte në një operacion të fshehtë, gangsteri që ai kërkonte të kapte e rrëmben dhe në shenjë hakmarrjeje e fut në një burg të Tajlandës me një identitet të rremë penal. Gardiani i burgut Çai (Tony Jaa) me aftësi të jashtëzakonshme luftarake e ndalon largimin e tij nga burgu. …

Koha: 120 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *