Rregullohet së Shpejti...

Night Shift (2018)

Emi fillon punën e saj të re në turnin e natës në një hotel me një të kaluar të frikshme. Ajo bëhet dëshmitare e vrasjeve që përsëriten në një cikël. Emi duhet të gjejë një mënyrë për t’i shpëtuar vrasësit të çmendur dhe të shpëtojë klientët e hotelit.

Koha: 81 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *