Killerman (2019)

Mo Dajmond është një pastrues parash në Nju Jork i cili zgjohet pa kujtesë dhe me miliona dollarë të thata dhe drogë. Ai kërkon rrugët në kërkim të përgjigjeve ndërkohë që përpiqet t’i shmanget një bande të dhunshme dhe disa policëve të korruptuar.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *