PRISNI 7 SEKONDA

Killers

Një vrasës psikopat japonez, aksidentalisht nxit “anën e errët” të një gazetari. Ata fillojnë të komunikojnë me anë të internetit dhe krijojnë një lidhje të ndërlikuar.

Koha: 137 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *