Killing (2018)

Kjo është historia e një samurai të ri, që vendos të lë jetën e qetë në fshat për t’u bashkuar me një grupi luftëtarësh që do shkojnë në kryeqytet. Ai fillon dhe të kuptoj që jetë e një samuarai nuk është aq e thjesht sa ai mendonte dhe që vendime të rëndësishme duhet të merren.

Koha: 80 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *