Kingpin (1996)

Një lojtari boulingu, të cilit i “ndërpritet” karriera, shpreson të arrijë përsëri majat dhe të bëhet i pasur.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *