Knights of Badassdom (2013)

Disa lojtarë që luajnë me role në një veprimtari aksioni thërrasin gabimisht një demon nga Ferri dhe u duhet të përballen me pasojat.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *