Koko: A Red Dog Story (2019)

Filmi tregon historinë e një qeni të zakonshëm, të cilin fati i tij i mirë dhe aftësia e tij për t’u lidhur me njerëzit, e çojnë drejt famës.

Koha: 78 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *