PRISNI 7 SEKONDA

Kung Fu Dunk

Fang Shijie, si foshnje është gjetur në mbeturinat e akademisë marciale, ai merret nga një njeri i cili i ndihmon të shkollohet dhe të vijet në garat e basketbollit, por përpjekjet e ti nuk kane të ndalur deri sa ti gjene prindërit e tij të vërtetë të cilin e braktisën…

Koha: 100 min

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *