PRISNI 7 SEKONDA

L.A. Confidential

Teksa korrupsioni rritet në vitin 1950 në Los Anxheles, tre policë, një strikt, një brutal dhe një i dobët – bazuar në idenë e tyre të drejtësisë hetojnë një seri vrasjesh

Koha: 138 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *