PRISNI 7 SEKONDA

La Haine

Kur një i ri arab arrestohet dhe rrihet keq nga policia, një protestë shpërthen në periferinë famëkeqe të Parisit. Tre nga bashkëmoshatarët e viktimës bredhin vërdallë, ndërsa përpiqen të përmbajnë zemërimin e tyre pas incidentit brutal. Kur njëri prej tyre gjen armën e një polici, nata e tyre mund të marrë një kthesë të zymtë.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *