Lady and the Tramp (1955)

Lady është një qenushe femër e përkëdhelur që i përket Jim Dear dhe Darling. Kur pronarët bëhen me një foshnjë, qebushja ndjen se po lihet pas dore, dhe kur tezja e padurueshme e Darlit Sara, fut macet e saj binjake në shtëpi, Lady është e sigurt se ajo nuk është më e mirëpritur.

Koha: 76 min