Lady and the Tramp (2019)

Lejdi, qenushja e fisme e një familjeje njihet me Endacakun, qenin e rrugëve dhe të dy fillojnë aventura të paimagjinueshme në botën e lirë.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *