Lancaster Skies (2019)

Dagllasi, një ekspert Spitfire i shkatërruar dhe i vetmuar, duhet ta lërë pas të shkuarën e tij për të drejtuar një ekuipazh bombardues të Lankasterit në luftën e rëndësishme ajrore mbi Berlin, në vitin 1944.

Koha: 98 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *