Land (2021)

Një grua ,e pikëlluar nga humbja e bashkëshortit dhe djalit të saj, kërkon një jetë të re larg zhurmës dhe njerëze që e rrethojnë.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *