PRISNI 7 SEKONDA

Lara Croft: Tomb Raider

Video loja aventuriere Lara Croft vjen në jetë në një film ku ajo garon kundër kohës dhe djajve për të rimarrë objekte të fuqishme të lashta.

Koha: 100 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *