PRISNI 7 SEKONDA

Last Flag Flying

Tridhjete vite pasi kane sherbyer se bashku ne Vietnam, Leri Sheperd(Dok) bashkohet me miqte e tij te vjeter nga marina, Sal Nealon dhe Reverand Richard Mueller per te varrosur djalin e tij, nje marins i ri qe u vra ne luften ne Irak.

Koha: 125 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *