Late Night (2019)

Kur rrjeti televiziv dëshiron që të largojë nga puna një nga prezantueset më të famshme të shfaqjeve në Amerikë, për shkak të uljes së shikueshmërisë, ajo vendos të ndryshojë stilin e programit dhe të bashkëpunojë me një shkrimtare të re dhe pa përvojë, por shumë entuziaste, që të arrijë të shpëtojë punën e saj të ëndrrave.

Koha: 102 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *